Újra lesz Evangélikus magazin a Duna Televízióban

Újra lesz Evangélikus magazin a Duna Televízióban

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – 2020. június 14-én, vasárnap a Duna Televízióban 10.25-kor újra jelentkezik a járvány után a frissen szerkesztett Evangélikus magazin.

Az adásban visszatekintünk a járvány előtt megrendezett lego-kiállításra, melyet az úrvacsora évéhez kapcsolódóan az aszódi általános iskolások készítettek. Ezután Fábri György szól a TeleTemplom sorozatról. Elhangzik Fabiny Tamás püspöknek a sorozat keretében készített áhítata is. A műsor végén pedig Smidéliusz Gábor lelkészt kérdezzük, hogyan érték el híveiket a járvány idején. Az adást június 16-án, kedden 10.20-kor a Duna World-csatornán megismétlik. Szerkesztő-riporter Nagy László, rendező Horváth Tamás.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!