Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség

Dunaújvárosi hittantábor a Mátrában

„Színről-színre” – Pál apostol szeretethimnuszának ezen részlete adta a Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség idei hittantáborának címét.

„Egy percre megfogom, ami örök”

Dunaújváros – A gyermekkor élményeit, benyomásait idézik fel Kelemen Marián Éva képzőművész festményei és plasztikái. Az összeállítást a dunaújvárosi evangélikus templomban tekinthetik meg az érdeklődők.

Trianon 100: Megemlékezés Dunaújvárosban és Kisapostagon

Dunaújváros – Kisapostag – Többek között emlékműavatással, koszorúzással, kiállítással és előadással emlékeztek meg Kisapostagon, valamint Dunaújvárosban az evangélikusok a trianoni békediktátum 100. évfordulóján a Nemzeti Összetartozás Napján.

Kis tanítványok elhívása… – Fiatalok hétvégéje Györökön

Balatongyörök – Ismét fiatal családokat szólítottunk meg egy hosszú hétvégére, hogy együtt konferenciázzunk, játszunk és kiránduljunk. Ez idén október 18-20-ig Balatongyörökön, a Sóvárban történt – írta szerkesztőségünknek küldött beszámolójában Stermeczki András a dunaújvárosi- és kisapostagi gyülekezetek lelkésze.

Mester és tanítványai a dunaújvárosi templomban

Dunaújváros – Kosztolányi György festőművész kulcsi alkotókörének tagjai állították ki műveket vasárnap délután az evangélikus templomban.

Jótékonysági koncert Dunaújvárosban

Dunaújváros – A Megmaradásunkért Kultúrcsoport jótékonysági koncertje volt a Dunaújvárosi Evangélikus templomban.

Az Így látjuk „Mi!” csoport fotókiállítása a dunaújvárosi evangélikus templomban

Dunaújváros – A hónap végéig még látogatható az Így látjuk „Mi!” csoport fotókiállítása a Dunaújváros – Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközösség épületében, közismertebb nevén az evangélikus templomban. Azon túl, hogy megér egy félórányi figyelmet, most már egy jótékony akció is kapcsolódik hozzá.

Dunaújvárosiak hittantábora Csákváron

Csákvár – Csákváron tartotta nyári hittantáborát a Dunaújváros–Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség.

Stermecki András és a Ninja Warrior

Dunaújváros – Négy gyermek édesapja, eredeti végzettsége építőmérnök. Rendszeresen fut, néha maratont is, hegyet, néha falat mászik, most pedig a Ninja Warriorban méretteti meg magát. Ki az? Akár hiszi, akár nem, Dunaújváros evangélikus lelkésze, Stermeczki András a helyes megfejtés.

Bárányok és a jó pásztor

Dunaújváros – A Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközségben a húsvét utáni alkalmon, Jó pásztor vasárnapján arra kérdésre keresték a választ, hogy miként élnek a bárányok a templom közelében.
Feliratkozás RSS - Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség csatornájára