ALUMNI

Diplomás roma fiatalok találkozója volt Nyíregyházán

Nyíregyháza – Tanulás és munkavállalás. Roma identitás és többségi társadalom. Egyéni teljesítmények és a közösségek ereje, társadalmi felelősségvállalás. A 2020. július 17-19. között Nyíregyházán megrendezésre került roma szakkollégiumok alumni találkozójának kulcsszavai.

Létrejött az EHE ALUMNI Facebook oldal

Budapest – Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Hittudományi Egyetem ALUMNI Facebook oldalát, amelyet alapvetően az egyetemen végzettek számára hoztak létre.

Kisfilmekkel népszerűsítik a lelkészi pályát – Orosz Gábor Viktorral beszélgettünk – Bemutatjuk a Csadó Balázzsal készült filmet

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem az idei évben, a felvételi előtt, reklámkampányt folytatott a teológiai tanulmányokon gondolkodók megnyerésére, és népszerűsítő kisfilmek is készültek, amelyeket most egymás után szeretnénk mi is bemutatni az evangelikus.hu oldalán. Dr. Orosz Gábor Viktorral, egyetemi docenssel az egyetemen működő Diplomás Pályakövető Rendszer céljairól is beszélgettünk.

A régi hit a jelen talaján növekedjék! – Elkészültek az EHE emlékgyűrűi

Budapest – A 2015/2016-os tanévben megvalósult az Evangélikus Hittudományi Egyetem öregdiák rendszere (ALUMNI), amelynek célja, hogy az egyetem egykori hallgatói és az egyetem között kapcsolat épüljön ki, erősödjön az egyetemi hagyományok ápolása. Az ALUMNI-rendszer elősegíti továbbá az egykori hallgatók egymás közötti, az egyetemi vezetéssel és az oktatókkal való kapcsolatainak kiépítését, fenntartását is.

Lelki közösség – 2010-ben végzett hallgatók találkozója az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Öregdiák „rendszer” (ALUMNI) tanúi voltunk az Evangélikus Hittudományi Egyetemen a 2015/16-os tanév keretében. A rendszer célja, hogy az intézmény egykori hallgatói és az egyetem között erősítsük az egyetemi hagyományok ápolását.
Feliratkozás RSS - ALUMNI csatornájára