Kulcsár Márton

Kezdetben…

„Kezdetben” – ezzel az érdekes szóval kezdődik János evangéliuma. Mi emberként nagyon jól megértjük ezt a magunk véges gondolkodásával. Hiszen nagyon nehéz bármit is elképzelnünk úgy, hogy annak nem volt kezdete, vagy nem lesz vége. Sem a politikai rendszereket, sem az országokat nem lehet kezdet és vég nélkül megérteni, sem a sportot, sem a zenei irányzatokat, sem a divatot.

Sikeres parókusi vizsgát tett két lelkész az Északi Evangélikus Egyházkerületben

Budapest – Czöndör István, a Csővári Evangélikus Egyházközség beosztott lelkésze és Kulcsár Márton, a Lucfalvai Evangélikus Egyházközség beosztott lelkésze vett részt az Északi Egyházkerület Püspöki Hivatala által meghirdetett 2017. évi parókusi alkalmassági vizsgálaton. A vizsgázók a szóbeli meghallgatáson, november 30-án bizonyították, hogy önálló gyülekezeti szolgálat végzésére alkalmasak, így mostantól parókus lelkészi szolgálatra megválaszthatók.

Ott szentelték, ahol lehajolt hozzá Krisztus – Kulcsár Márton ordinációja

Nyírtelek – Megtelt a hátsó traktus is, a többfunkciós gyülekezeti központ nagytermével egybenyitható kisebb helyiségben sem akadt ülőhely, hisz nemcsak a Filadelfia gyülekezet apraja-nagyja volt ott a templomban, de érkeztek hívek autóbusszal Csömörről, illetve Kistarcsáról is.
Feliratkozás RSS - Kulcsár Márton csatornájára