Evangélikusok Közössége az Evangéliumért

Felnőtt hitmélyítő csendes hétvégét tartott az EKE

Piliscsaba – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) 2020. március 13-15. között Piliscsabán, a Béthel Evangélikus Missziói Otthonban felnőtt hitmélyítő csendes hétvégét tartott. Rédai Péter személyes beszámolója.

Isten igéje ... és te – Mivé lesz benned Isten igéje?

Érd – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) ifjúsági hétvégét tartott Piliscsabán a 2020. február 14–16-i hétvégén, amelynek témája a címben is említett: Isten igéje ... és te – Mivé lesz benned Isten igéje? volt.

Őszi hétvégét tartott az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért

Velence – Kicsoda számodra az Úr Jézus? – ezzel a címmel tartotta az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) őszi ifjúsági hétvégéjét Velencén, 2019. november 8-10 között. Az ország különböző pontjairól – Kisvárda, Nyírtelek, Mandabokor, Balatonfüred, Érd, Győr – érkező 110 fiatal az Úr-Jézus szavain gondolkodhatott együtt: „Én vagyok a jó pásztor, az élet kenyere, a világosság, a feltámadás és az élet.”

Örömüzeneted érkezett

Velence – Szombathelytől Kisvárdáig, Salgótarjántól Csurgóig az ország számos pontjáról indultak útnak fiatalok 2018. november 9-én Velencére az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) ifjúsági hétvégéjére, hogy az örömüzenetet személyesen átvegyék.

Fegyverkezés Fancsalon

Fancsal – Miskolcnál észak felé kanyarodtunk. Az út Arnót települést is érintette. Majd Encsnél balra fordultunk. Nemsokára szemünkbe ötlött a 300 lelkes, békés falucska: Fancsal. Soha nem jártunk ott. Beérkezve már toronyiránt haladtunk. – Göllner Pál személyes hangú beszámolója az EKE csendesnapjáról.

Hitmélyítő csendesnapot tartott az EKE

Budapest – A kispesti evangélikus gyülekezet templomában tartotta őszi csendesnapját az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) 2017. szeptember 30-án. Erre az alkalomra az ország minden részéből érkeztek résztvevők, többek között Nyíregyházáról, Győrből, Várpalotáról, Csurgóról és Vecsésről.

Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) hitmélyítő csendeshetet tartott Piliscsabán – MEGHALLGATHATÓAK AZ ELŐADÁSOK ÉS AZ ÁHÍTATOK!

Piliscsaba – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) felnőtteknek szóló hitmélyítő csendeshetet szervezett 2017. augusztus 14–19. között Piliscsabán. A főtéma a következő volt: Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet? (Az újonnan született hívő ember és a törvény.) Az alábbiakban az ott elhangzott előadások és evangelizációk hanganyagait adjuk közre.

Hegyek – EKE csendesnap volt Sámsonházán

Sámsonháza – Az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) őszi csendesnapjának helyszínéül Sámsonházát választotta. 2016. szeptember 24-én, szombaton, az ország különböző pontjairól érkező evangélikusok a Hegyek témája köré csoportosított igehirdetéseket hallgathattak Horváth-Hegyi Áron, Ittzés István és Tóth Eszter szolgálatán keresztül.

A reformáció ötszáz éves lesz, a kegyelem örök – EKE hétvége Piliscsabán

Piliscsaba – Szeptember elején egy ifjúsági csendeshétvégén vehettünk részt az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) szervezésében, a főkordinátor viszont az Úr Jézus volt.

„Az Úr az én kőszálam, váram és megmentőm” – Hitmélyítő csendeshét Piliscsabán

Piliscsaba – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) Alapítvány augusztus első hetében tartotta hagyományos nyári hitmélyítő csendeshetét a Béthel Evangélikus Missziói Otthonban.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Evangélikusok Közössége az Evangéliumért csatornájára