ajánló

Hibák helyett élet

Kedves Testvérek! Ezzel a tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassák szeretettel az Evangélikus Életet és vigyék a jó hírét!

Újra evangélikus félóra a Kossuth rádióban

Megnyíló templomokról, anyaóvóról és istenes versekről szól az evangélikus egyház Erős vár a mi Istenünk! című műsora május 10-én, hétfőn délután fél kettőkor a Kossuth rádióban.

Énekelj és imádkozz! – Evangélikus Élet-ajánló

Új számmal jelentkezik az Evangélikus Élet című kéthetente megjelenő magazin. A 2021. május 2–9-i dátummal megjelenő újságot az alábbi sorokkal ajánljuk az olvasók figyelmébe.

Újra evangélikus félóra a Kossuth rádióban

Andorka Rudolf professzorra emlékezik és „Bécset kapcsolja” az Erős vár a mi Istenünk! című műsor április 26-án, hétfőn délután fél kettőkor a Kossuth rádióban.

Feltámadás – muzsikában

A húsvéttól pünkösdig terjedő ötven napot beragyogja a feltámadás örömhíre. Az alábbi írás személyes válogatás a legszebb húsvéti zenékből – rövid műelemzéssel és konkrét felvételek ajánlásával.

Megjelent a Miskolci Keresztény Szemle 63. száma

Az elmúlt évtől az Éltető Lélek Alapítvány kiadásában megjelenő lap 16 éve tájékoztatja olvasóit a város és a régió egyházi életének eseményeiről, a keresztények társadalmi felelősségvállalásának történéseiről. A 2021. év első száma ezekben a napokban kerül a miskolci keresztény gyülekezetek és egyházi fenntartású intézmények olvasóihoz.

Karanténos üzenetek – Evangélikus Élet-ajánló

Új számmal jelentkezik az Evangélikus Élet című kéthetente megjelenő magazin. A 2021. április 18–25-i dátummal megjelenő újságot az alábbi sorokkal ajánljuk az olvasók figyelmébe.

Feltámadás és élet

Budapest – Ezzel a tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassák szeretettel az Evangélikus Életet és vigyék a jó hírét!

Erős vár a mi Istenünk – Rádióműsorunkat ajánljuk a nagyhét elején

Budapest – Erős vár a mi Istenünk címmel 2021. március 29-én 13.30-kor jelentkezik a Magyarországi Evangélikus Egyház nagyheti, ünnepre hangoló műsora.

Hol a helyem? – Az evangéliumról képzőművészek szemével

Pompás kötet látott napvilágot karácsony előtt. A többéves tervező- és alkotófolyamat eredménye azonban nemcsak a katalógus, hanem maga a gyűjtemény is, amely több szempontból is különleges helyet foglal el a hazai magángyűjtemények sorában. A kétarasznyi magasságú, súlyos, fehéren ragyogó könyv pauszborítóján ennyi áll: Te mondád. Az evangéliumok egyes fordulópontjain Jézus szájából hangzik ez a mondat, Pilátus vagy Júdás fejére száll vissza a kimondottak felelőssége. Vajon hányszor, miért szól ezekkel a szavakkal nekünk, 21. századi tanítványoknak Jézus?

Oldalak

Feliratkozás RSS - ajánló csatornájára