Orgonák Éjszakája

Hálával van tele a szívünk! – Orgonák Éjszakája Legénden

Legénd – 2020. augusztus 8-án immáron második alkalommal került megrendezésre Legénden az Orgonák Éjszakája. A Filharmónia Magyarország országos rendezvénysorozata 2019-ben indult és célja az orgona népszerűsítése. Idén több mint 50 településen, 100-at is meghaladó, a hangszerek királynőjét a középpontba állító eseménysorozathoz újra csatlakozott a Nógrád megyei település.

Ismét lesz Orgonák éjszakája a békéscsabai evangélikus nagytemplomban

Békéscsaba – A Filmharmónia Magyarország idén is megrendezi az Orgonák éjszakája nevű országos programsorozatot, amelybe – ahogy tavaly is – Békéscsaba is bekapcsolódik. Az evangélikus nagytemplomban augusztus 8-án, este 8-kor ismét Alföldi Csaba ad hangversenyt; ezúttal Bach műveit hallhatják az érdeklődők.

Újra országjáró körútra indul a hangszerek királynője

Az Orgonák éjszakája méltó nyitánya volt az OrgonaPont sorozatnak. A Filharmónia Magyarország szervezésében augusztusban újra országjáró körútra indul az orgona, hogy csodás hangulatot varázsoljon a könnyed, nyáresti programok kedvelői számára. Most azonban nem rekordokat dönt, hanem duettezik a hangokkal, rézfúvósokkal, vonósokkal és a legváratlanabb hangszerpárosításokkal lepi meg a közönségét.

Orgonák éjszakája szerte az országban – Békéscsaba is csatlakozott

Békéscsaba – Békéscsaba is csatlakozott az Orgonák éjszakája elnevezésű országos programsorozathoz. Az evangélikus nagytemplomban Alföldi Csaba adott hangversenyt, melynek első darabja Kovács Szilárd Intrada című műve az ország több mint 50 orgonáján egyszerre csendült fel.

Legyen Ön is szervezője az Orgonák éjszakájának!

Budapest – Az Orgonák éjszakája első alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. Július 20-án egyszerre szólal meg a hangszerek királynője országszerte a Filharmónia Magyarország szervezésében. Csatlakozzon szervezőként és nyerjen értékes nyereményeket.
Feliratkozás RSS - Orgonák Éjszakája csatornájára