Ige-Idők – A reformáció 500 éve

Az Ige-Idők kiállítás tanulmánykötete is megtalálható a Magyar Formatervezési Díj 2020. évi díjazott és kiemelkedő alkotásai között

Budapest – Az Ige-Idők kiállítás tanulmánykötete, amelyet a Magyar Nemzeti Múzeum kérésére Polgárdi Ákos készített, meghívták az idei Design Hét kiállítására a „Vizuális kommunikáció” kategóriában.

Igaz hitből tudás lesz | Bemutatták az Ige-Idők – A reformáció 500 éve című tanulmánykötetet

Budapest – 2020. január 22-én, a magyar kultúra napján a Magyar Nemzeti Múzeumban teltház előtt mutatták be a 2017-ben megrendezett Ige-Idők – A reformáció 500 éve című kiállítás anyagát feldolgozó tanulmánykötetet, amelyet az eltelt évek ellenére is hatalmas érdeklődés fogadott mind a tudományos szféra, mind a nagyközönség részéről: a kiállítás évtizedekre muníciót adott a reformációról folyó párbeszédnek is.

EZ „KÉPTELENSÉG”? – SZ'TÁRgyak – Soha nem látott műkincsek a Magyar Nemzeti Múzeum Reformáció 500 kiállításában

A Magyar Nemzeti Múzeum Ige-Idők - A reformáció 500 éve című kiállításán bemutatott 400 műtárgy különleges tárgyválogatás, hiszen még soha nem látott, 100 különböző intézményben fellelhető egyházi kincs mutatkozik be egy helyen a nagyközönség számára. Azonban a kiállított műtárgyak nem csak együtt, hanem egyenként is páratlan értékű műkincsek, amelyek külön-külön is felfedezésre várnak.
Feliratkozás RSS - Ige-Idők – A reformáció 500 éve csatornájára