Támogatást kér a csurgói evangélikus gyülekezet

Támogatást kér a csurgói evangélikus gyülekezet

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Csurgói Ágoston
Csurgó – „2019. február 27-én a Csurgói Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termét elöntötte a szennyvíz, rajtunk kívül álló okok miatt. A felelősséget nem vállalja senki, és a biztosító sem fizeti a kárt! Komoly megpróbáltatás ez fizikailag és anyagilag is gyülekezetünknek” – írták a Facebookon.

„A speciális fertőtlenítés és a szennyezett bútorok eltávolítása komoly munkát igényelt. Az épület teljes belső felújítása és az új bútorzat vásárlása plusz anyagi terhet jelent alacsony lélekszámú gyülekezetünknek, így kérjük mindenki anyagi támogatását lehetőségeihez mérten! 

Amennyiben módjában áll támogatni a Csurgói Evangélikus Egyházközséget, azt az Evangélikus Egyházközség Csurgó 11600006-00000000-11826798-as bankszámlaszámon megteheti.

Hálásan köszönjük!

Aki a lehetőségeihez képest ad, és azt jókedvvel teszi, az mindig csak gazdagabbá lesz.
Aki ad, az felüdül.
Aki ad, az megerősödik hitében.
Aki ad, az testvérekre talál azokban, akiknek adott.

Erős vár a mi Istenünk!"

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!