Segélyszervezet: Ismert közéleti személyek is csatlakoztak a húsvéti ajándékok önkéntes csomagolásához

Segélyszervezet: Ismert közéleti személyek is csatlakoztak a húsvéti ajándékok önkéntes csomagolásához

Share this content.

Budapest – Népszerű sztárok, a szervezet közismert önkéntesei is csatlakoztak az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei által az egyik budapesti központban napokon át végzett munkához, a rekordmennyiségű húsvéti csomag összeállításához. Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Dániel

Az ajándékcsomagok összeállításában mai napon részt vett Katus Attila, György-Horváth Zsuzsa és ifj. Knézy Jenő is. Katus Attila Európa- és világbajnok aerobikozó elmondta: nagyon örül, hogy önkéntes munkájával az évek alatt egyre több módon segíthet a rászorulókon, s hogy az Ökumenikus Segélyszervezet számtalan formában, egész éven át nyújtott szociális támogatása mellett az ünnepek alatt is gondol egy ajándékcsomaggal a nehéz sorsú családokra. György-Horváth Zsuzsa, a köztelevízió híradós műsorvezetője azt mondta, hogy gyakorló anyaként tudja, hogy ebben az időszakban a gyerekek gondolatai már a húsvét körül forognak, s mennyire fontos, hogy minél több gyermek részesüljön ebből az örömből. Ifj. Knézy Jenő sportriporter is nagy örömmel csatlakozott az önkéntes munkához, hiszen ezzel egy olyan támogatási formát népszerűsíthet, mely mindenki számára adott és nagy segítséget jelent a karitatív szervezetnek is. 

A Nestlé közel 5 millió forint értékben ajánlott fel, mintegy 44 000 darab csoki figura adományt, mely az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével jut el főként Borsod megyei illetve a segélyszervezet országos intézményhálózatában élő rászoruló gyermekekhez, valamint több száz speciális olimpikon számára.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!