Napfényes idő, finom illatok, családias légkör – Ökumenikus családi nap volt Tabon

Napfényes idő, finom illatok, családias légkör – Ökumenikus családi nap volt Tabon

Share this content.

Forrás: tabevgyul.blogspot.hu, szöveg: Nagy Dániel
Tab – Második alkalommal rendezték meg a Családjaink együtt a közösségben elnevezésű ökumenikus családi napot, melynek helyszíne idén a tabi evangélikus templom és templomkert volt. Az alkalom 2017. szeptember 23-án Sándor Zoltán lelkipásztor igei intonációjával indult.

Remek programok várták a kicsiket és a nagyokat. A gyerekek kipróbálhatták kézműves tehetségüket a kreatív foglalkozáson, de a csocsóban és az asztali teniszben is megmutathatták ügyességüket. Nemcsak a gyerekek, a felnőttek is kipróbálhatták tudásukat egy kvízjátékban, melyben a részvételhez elengedhetetlen volt az okostelefon használata. Mindeközben a templomkert megtelt finomabbnál finomabb illatokkal, hiszen megkezdődött a főzőverseny. Hét csapat mutathatta meg a gasztronómia rejtelmeit. Természetesen a díjazás sem maradt el.

A családi napon koncertet adott a balatonboglári Seven Houses Gospel Choir & Band. A program ökumenikus istentisztelettel folytatódott, Sifter Gergely plébános, Sándor Zoltán lelkipásztor és Arató Lóránd lelkész szolgálatával. Késő délután a Palinta Társulat előadását láthatták és hallhatták gyermekek és felnőttek egyaránt. A közös alkalom Sifter Gergely plébános úti áldásával zárult.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!