Orosháza: Díszoklevélről és támogatásokról is szó volt a testületi ülésen

Orosháza: Díszoklevélről és támogatásokról is szó volt a testületi ülésen

Share this content.

Orosháza – Pénteken más témákban is döntöttek az orosházi képviselők: a civilek és a sportegyesületek elszámoltak tavalyi önkormányzati támogatásaikkal, kiderült, idén ki mennyit kap. Forrás: beol.hu

Az orosházi gimnáziumi oktatás nyolcvanadik évfordulójának tiszteletére az evangélikus templomban hálaadó istentisztelet zajlott, miközben a város képviselő-testülete megszavazta az idén 80 éves orosházi gimnáziumi oktatás alkalmából a jubileumi díszoklevél adományozását a Táncsics-gimnázium és a Székács József-iskola részére.

Pénteken más témákban is döntöttek a képviselők: a civilek és a sportegyesületek elszámoltak tavalyi önkormányzati támogatásaikkal, kiderült, idén ki mennyit kap.

A szennyvíztisztító telep fejlesztése érdekében ingatlanrészeket kell megszereznie az önkormányzatnak, erről is döntöttek, ahogyan arról is, hogy ingyenes használatba ad az önkormányzat két ingatlant a DAREH számára. Így a külterületi részen megvalósulhat az átrakó állomás. Egy kérdés kapcsán – miszerint kinek a tulajdona lesz az állomás – kiderült, az átrakó a DAREH-é lesz majd.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!