Határtalan misszió a határon túl

Határtalan misszió a határon túl

Share this content.

Ezekben a hetekben lesz két és fél esztendeje, hogy északi szomszédunk, Szlovákia magyar ajkú evangélikusai között önálló misszió indult. Ezt néhány, Krisztus ügyéért és a missziói parancs betöltéséért elkötelezett evangélikus testvér alapította. A közelmúltban jelent meg az Evangélikus Életben egy írás Garádi Péter tollából, amelyben ennek a szolgálatnak a fontosságáról, örömeiről és nehézségeiről olvashattunk. Ebben az írásban egy adománygyűjtési akciót is meghirdettek, amelyet most a honlapunkon is közzéteszünk. Forrás: Evangélikus Élet

A segítség konkrét formáiról Lóczy Tibortól, a missziói központ vezetőjétől kaphatnak információkat az érdeklődők (e-mail: loczytibi@centrum.sk), vagy a budaörsi evangélikus gyülekezettől (e-mail: budaors@lutheran.hu) és Garádi Pétertől (e-mail: zizsogyope@t-online.hu).

A sajógömöri székhelyű magyar missziói központ támogatására adományokat a Magyarországi Evangélikus Egyház 11707024-20347257 számú számlájára lehet utalni úgy, hogy az utalás megjegyzés rovatában fel kell tüntetni: „Felvidéki misszióra”.

 

 

Csatolt állományok: AzEvangélikusÉletcikke.pdf -
Címkék: Felvidék - misszió - adomány -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!