Európai Egyházak Konferenciája: Budapesti önkéntesek, evangélikus fiatalok jelentkezését várjuk!

Európai Egyházak Konferenciája: Budapesti önkéntesek, evangélikus fiatalok jelentkezését várjuk!

Share this content.

Budapesti önkéntesek, evangélikus fiatalok jelentkezését várjuk az Európai Egyházak Konferenciája júliusi nagygyűlésére. Az alábbiakban a kiírás olvasható:

Angolul jól tudó evangélikus önkénteseket keresünk, akik 2013. július 1–8. között szívesen segédkeznének a mintegy háromszáz fős nagygyűlés megvalósításában; ezzel nyelvgyakorlatra és sokszínű nemzetközi kapcsolatokra tehetnek szert. Az angol mellett a német és/vagy francia nyelvtudás előnyt jelent. Az önkéntes csapat a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa tagegyházaiból arányosan tevődik össze, így 8 evangélikus fiatalnak tudunk helyet biztosítani.

A nagygyűlés fő helyszínei a RAM Colosseum, a Pozsonyi úti református templom és a Hotel Helia, de az önkéntesek feladatai közé tartozhat a küldöttek repülőtéri fogadása és más budapesti helyszínekre való kísérése is. A várhatóan hosszú munkanapokon étkezést biztosítunk.

Jelentkezés egyházi ajánlás és fényképes életrajz elküldésével 2013. április 1-ig a kulugy@lutheran.hu e-mail címen, ahol a felmerülő kérdésekre is szívesen választ adunk. Az önkéntesek számára május folyamán egy felkészítő találkozóra is sor kerül majd.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!