Zarándokutak Izraelbe: Gáncs Péter püspök izraeli idegenforgalmi szakemberekkel tárgyalt

Zarándokutak Izraelbe: Gáncs Péter püspök izraeli idegenforgalmi szakemberekkel tárgyalt

Share this content.

Budapest – Yehuda Shent, Izrael Állam Idegenforgalmi Minisztériumának régiónkért felelős igazgatóját fogadta Gáncs Péter elnök-püspök. Szöveg és fotó: Kiss Tamás.

Az idegenforgalmi szakember harmadmagával érkezett az informális megbeszélésre. Az igazgatót magyarországi partnerszervezetük, a Művészet Sport Egészség Egyesület utazási irodájának, az MSE Toursnak a képviselői kísérték el.

A rövid megbeszélésen részt vett Radosné Lengyel Anna országos felügyelőhelyettes is, aki fontosnak tartaná, hogy minden teológushallgató eljusson tanulmányai során a Szentföldre.

A kötetlen hangvételű megbeszélés során a felek az együttműködés lehetőségeiről, kedvezményes feltételekről is tárgyaltak.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!