A Szentlélek személye és munkája ma

A Szentlélek személye és munkája ma

Share this content.

Piliscsaba – Az Aliansz – Magyar Evangéliumi Szövetség elnöksége és választmánya 2013. február 25–26. között kétnapos kihelyezett tanácskozást tartott az evangélikusok Piliscsabán található Béthel konferenciaközpontjában. Szöveg: Szeverényi János

A testvéri konzultáción először a címben is olvasható A Szentlélek személye és munkája ma témával kapcsolatban hangzottak el teológiai előadások, korreferátumok és bizonyságtételek. 
Ezt követően kiértékelésre került az evangéliumi szövetség elmúlt évi tevékenysége és az előttünk álló esztendő missziós tervei. 
Ezek között jelentős hangsúlyt kapott az országos és nemzetközi összefogással megrendezett Reménység fesztivál, az Aliansz imahét, valamint a házasság hete eseménysorozat tapasztalatai, illetve az előttünk álló ProChrist, Ez az a nap és Balaton-NET evangelizációs rendezvények lelki és szervezési feladatai. 
Amint az köztudott, az Aliansz  Magyar Evangéliumi Szövetség nem egyházak, felekezetek vagy missziós társaságok összefogó szerve, hanem a Krisztustól kapott missziói parancs hűséges teljesítésére bátorító felekezetközi szervezet. Soli Deo gloria!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!