Tedd teljessé a mosolyt! – Beszámolunk a kampány februári eredményeiről

Tedd teljessé a mosolyt! – Beszámolunk a kampány februári eredményeiről

Share this content.

Budapest – 2013. február elsején indult televíziócsatornákon, internetes honlapokon a Magyarországi Evangélikus Egyház 2013-as egyszázalékos kampánya. Az indulással egy időben gyülekezeteinkbe, iskoláinkba és szeretetotthonainkba is eljuttattuk a kampány plakátjait, szórólapjait. Beszámolunk az eddigi eredményekről. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Bár a legtöbb munkáltató és egyes vállalkozók is februárban már beadják személyi jövedelemadójuk bevallását, az adó egy százalékáról gyakorlatilag 2013. május 21-ig bármikor rendelkezhetünk. Nem kell mást tenni, mint a teljesmosoly.hu oldalról letölteni az EGYSZA űrlapot és azon rendelkezni, vagy megkapott szórólapunkat borítékba tenni és beküldeni a NAV-nak a honlapon részletesen leírtaknak megfelelően.

Az 1%-os online kampány során idén két fontos időszakra – februárra és április-májusra – koncentrálunk. A februári szakasz lezárult.
Erre a szakaszra összesen 119 televíziós megjelenést terveztünk, és ennyi is valósult meg a következő csatornákon: Duna TV, M1, DunaWorld, ATV, TV2, FEM3, PRO4, Super TV2, Story 4, Story 5. Sajnos voltak olyan csatornák, ahol a vallási témájú hirdetésünkkel nem jelenhettünk meg, így az RTL Klubon és csatornáin, valamint egyes tematikus csatornákon, így a National Geographicon sem.

A februári szakaszban internetes oldalakon is hirdettük társadalmi célú kampányunkat. Ezzel 3.764.775 oldalletöltést értünk el, és összesen 3.841-en rá is kattintottak hirdetésünkre, elolvasták kampányoldalunk tudnivalóit, megnézték az azon lévő kisfilmjeinket. (Eredetileg 3750 kattintást terveztünk.) A Youtube.com oldalát közvetlenül felkeresve eddig 1852 egyéni látogató nézte meg reklámfilmünket.

Május 21-ig mindenki számára van még esély arra, hogy segítsen.

civil szervezeteknek adott 1% mellett felajánlhatják adójuk másik 1%-át is az egyházak társadalmi szolgálatának támogatására. Ezzel a rendelkezéssel még egyszer támogathatják embertársaikat. A Magyarországi Evangélikus Egyház technikai száma: 0035.
Akinek nincsen felajánlható egy százaléka, kérjük, hogy az is rendelkezzen, mert a nullás bevallás is számít!
Amennyiben mégsem áll módjában adója egy százalékáról rendelkezni, az alábbi számlaszámra is küldheti adományát, amellyel munkánkat támogathatja:
OTP Bank 11707024-20347257. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: 1%.

 

Hivatkozások: TELJES MOSOLY. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!