Ruhákat és tartós élelmiszert osztottak rászorulóknak Szarvason

Ruhákat és tartós élelmiszert osztottak rászorulóknak Szarvason

Share this content.

Szarvas – Mint ahogyan az evangelikus.hu korábban beszámolt róla, az ökumenikus imahét szarvasi alkalmain tartós élelmiszereket, ruhákat és takarókat is gyűjtöttek. Az egy hét alatt közel 40 zsák ruhanemű, takaró, illetve közel 30 kiló cukor, rizs, tészta, konzerv és egyéb tartós élelmiszer gyűlt össze – tudta meg szerkesztőségünk. Az alábbiakban az adományok kiosztásáról láthatnak képriportot.

2013. január 28-án az elmúlt időszakban összegyűlt ruhákat is kiosztották a rászorulóknak. A ruhaadomány szétosztásával megközelítőleg 50 embernek tudtak segíteni, körülbelül 300 db ruhanemű, elsősorban kabátok, pulóverek, takarók találtak gazdára. A tartós élelmiszerek egy részét (tea, cukor, zsír) a hideg időben nappali melegedőként is funkcionáló Napraforgó - Második Esély Klub mindennapjaiban használják fel, a konzerveket, tésztát és egyéb élelmiszereket pedig nélkülöző háztartásokba juttatják el. Ezúton szeretnénk megköszönni minden adományozó segítségét! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!