A Magyarországi Evangélikus Egyház Ökumenikus és Külügyi Munkacsoportjának alakuló ülésére került sor

A Magyarországi Evangélikus Egyház Ökumenikus és Külügyi Munkacsoportjának alakuló ülésére került sor

Share this content.

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Ökumenikus és Külügyi Munkacsoportjának alakuló ülésére került sor, 2013. január 23-án – tudta meg szerkesztőségünk Pap Kinga Marjatta külügyi referenstől.

A Püspöki Tanács által létrehozott testület egyházunk testvérkapcsolatait koordinálja a jövőben, a tagok szakértelmével segítve egyházunk megjelenését az egyes területeken. A munkacsoport elnöke Prőhle Gergely, tagjai dr. Fabiny Tamás, dr. Reuss András, dr. Korányi András, dr. Fabiny Tibor, Baranyay Csaba és dr. Lackner Pál, továbbá tanácskozási joggal Gáncs Péter és Szemerei János püspökök valamint Cselovszkyné dr. Tarr Klára, az Ökumenikus és Külügyi Osztály vezetője. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!