MoNaMo lemezbemutató koncert volt a Fasorban

MoNaMo lemezbemutató koncert volt a Fasorban

Share this content.

Budapest – December 16-án lemezbemutató koncerttel folytatódott a MoNaMo trió és a Fasor közös jazzistentisztelet sorozata. Szöveg és fotó: Kiss Tamás

 

2011. októberében „Jézus, jazz és a többi ráadás” című tematikus jazzistentisztelet–sorozat indult a Budapest-Fasori Evangélikus Egyházközség szervezésében a Monamo trió közreműködésével. A bő egyéves közös munka gyümölcseként vasárnaptól CD-n magunkkal vihetjük a különleges zenei élményt nyújtó Jazzistentiszteletek muzsikáját. A Luther Kiadó gondozásában megjelent lemez kapható az Üllői úti Evangélikus könyvesboltban.

Az együttes tagjai az Erkel-díjas zeneszerző és zongoraművész Nagy János, Szirtes Edina Mókus ének- és hegedűművész, valamint Mogyoró Kornél professzionális ütőhangszeres. Közreműködött Petrovics Sándor táncművész.

 

Címkék: Monamo - koncert - Fasor -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!