Adventi forgatagot rendeztek a pilisi parókia udvarán

Adventi forgatagot rendeztek a pilisi parókia udvarán

Share this content.

Pilis – Advent 3. vasárnapján adventi vásárt rendeztek a plilisi gyülekezet parókiájának udvarán. A pilisiek blogjának beszámolója szerint sokan ellátogattak az alkalomra és egy nagyon jó hangulatú gyülekezeti/városi napot tölthettek így együtt. Forrás: pilisievgyul.blogspot.hu

 

„Mindenki örült a kézműves vásár lehetőségének, a finom falatoknak, a karácsonyi koncertnek és a hangulatos napnak. Vásárunkat együtt szerveztük a Gyermekjóléti Szolgálattal. 2012 karácsonyán is meghirdettük a cipősdoboz akciót, a rászoruló gyermekek karácsonyi megajándékozására. A cipősdoboz akció során karácsonyi jótékonysági koncertet adott a vásár estéjén a Signal Zenekar” – olvasható a beszámolóban.

„Köszönjük egész gyülekezetünk nevében mindenki áldozatos segítségét, szervezői és lebonyolítói munkáját, és az adományokat, melyekkel gyülekezetünk munkatársai, tagjai és ifjúsága, a Tűvarázs kézműveskör, a Barátság és a Vidám Tavasz Nyugdíjas Klubok, a Pilisi Evangélikus Szeretetszolgálat, Pilis Város Önkormányzata és Gyermekjóléti Szolgálata, a Signal Zenekar, a Sipító Pihenőpark, a Kreatív Hobby Bolt, a Kati Virágbolt és minden a vásáron árusító támogatta ezt a programot és ezen keresztül gyülekezetünket és városunkat. Külön köszönjük Lasán Pál szervezői munkáját és az önkéntesek munkáját! Köszönjük Pálinkás Zsófiának a vásáron készült fotókat! A diavetítésre kattintva a fotók egy Picasa albumban egyenként is megtekinthetőek!  Bízunk benne, hogy ennek az először megszervezett adventi programnak az elkövetkezendő években is lesz folytatása!” – írták a blogon.

 

Címkék: Pilis - advent - vásár -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!