Nyolcadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a Szatmári Római Katolikus Püspökségben

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a Szatmári Római Katolikus Püspökségben

Share this content.

Forrás: Magyar Kurír, szatmariegyhazmegye.ro
Nyíregyháza – A Szatmári Római Katolikus Püspökség, a Házas Hétvége lelkiségi mozgalom, különböző plébániák, parókiák, a szatmári baptista és evangélikus gyülekezetek szervezésében február elején immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a szatmári egyházmegyében is a házasság hetét. A rendezvénysorozatnak mindig fontos megelőző programpontja a házas kalandtúra, melyre már jelentkezhetnek a párok.

A jelentkező párok időközönként feladatokat kapnak – a kalandtúra szervezői érdekes, kedves helyzetek elé állítják őket, a résztvevők így haladnak előre a játékban. A bekapcsolódók január 21. és február 15. között három feladatot teljesíthetnek, mindegyiket elektronikus levélben kapják meg. Amint az egyiket elvégezték, egy visszajelzést vagy fotót kell küldeniük a hazassaghete.sm@gmail.com e-mail-címre, és ezt követően kapják meg a következő feladatot.

Akik kedvet kaptak a kalandtúrához, már most jelentkezhetnek az ITT megnyíló űrlapon.

Minden feladatot teljesítve, a közösen eltöltött idő élménye mellett nyereményekkel is gazdagodhatnak a párok. Azok között, akik minden próbát teljesítettek, egy gyertyafényes vacsorát sorsolnak ki a szervezők.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!