10 éves a VOX Savariae Ökumenikus Vegyeskar – jubileumi koncert – FRISSÍTVE KÉPEKKEL!

10 éves a VOX Savariae Ökumenikus Vegyeskar – jubileumi koncert – FRISSÍTVE KÉPEKKEL!

Share this content.

Forrás: Szombathelyi Evangélikus Egyházközség
Szombathely – Idén 10 éves a VOX Savariae Ökumenikus Vegyeskar Egyesület. 2020. október 28-án, 18 órától jubileumi koncertre várták a zenekedvelő közönséget a szombathelyi evangélikus templomba. Az alkalom a járványügyi helyzetre való tekintettel regisztrációhoz volt kötött. A Credo Rádió riportját a mellékletben hallgathatják meg. A gyülekezet honlapján található az alkalom képriportja.

A vegyeskar immár 10 éve a Savaria Szimfonikus Zenekar zenészeivel közösen lép fel az evangélikus templom falai közt. A műsorban ezúttal Haydn, Mozart és Beethoven művei csendültek fel. 

Az est házigazdája Menyes Gyula parókus lelkész volt, vezényelt a kórus vezetője, Lakner-Bognár Nóra.

Szólót énekelt Gál Gabi szoprán énekművész, zongorán közreműködött Kiss Márton zongoraművész.

A jótékonysági est bevételét az evangélikus családi bölcsődék játszótereinek kialakítására fordítja a szervező Soter Evangélikus Egyesület.

Az eseményről fotógalériát láthatnak itt, valamint összefoglaló készül a novemberi Nyitott ajtók magazinba.

További képgaléria a jubileumi koncertről a Vaskarika.hu oldalon.

Csatolt állományok: 201023 - koncert.mp3 -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!