Elhunyt dr. Hafenscher Károlyné Balogh Veronika – Friss információk a temetésről

Elhunyt dr. Hafenscher Károlyné Balogh Veronika – Friss információk a temetésről

Share this content.

Szöveg: Hafenscher Károly
Budapest – Szomorú szívvel tudatjuk, hogy dr. Hafenscher Károlyné Balogh Veronika 2020. október 17-én, életének 91. évében befejezte földi pályafutását. Szerettünk hamvai felett az örök élet evangéliuma hangzik 2020. november 12-én, csütörtökön 14 órakor a Deák téri evangélikus templomban, ahol évtizedeken át sokféle aktív szolgálatban a gyülekezet hűséges papnéja volt.

„...és letöröl a szemükről minden könnyet. Nem lesz többé sem halál, sem gyász, sem jajgatás, sem fájdalom, mert a korábbi dolgok elmúltak.” (Jel 21,4)

A Hafenscher-Gáncs család ezúton tájékoztatja az együttérzésüket kinyilvánító ismerőseinket és barátainkat, hogy a jelen járványügyi helyzetben, a korlátozott temetés-látogatási előírások miatt Édesanyánk, dr. Hafenscher Károlyné Balogh Veronika temetését videón rögzítjük és közzétesszük. Ebben az értelemben kérjük, hogy aki teheti, a temetés idején távolból, imádsággal gondoljon elhunyt szerettünkre és a gyászoló családra.

Gáncs Péterné Hafenscher Márta és Hafenscher Károly

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!