Online tartják meg a tervezett bábos képzést

Online tartják meg a tervezett bábos képzést

Share this content.

Forrás: GYÜMI
Budapest – 2020-as évre tervezett országos evangélikus bábképzést, és az azt követő Országos Evangélikus Bábfesztivált sajnos nem tudjuk megtartani – adta hírül a Gyülekezeti és Missziói Osztály. A jelenlegi vírushelyzet miatt kialakult szabályozások figyelembevétele mellett azt tartjuk biztonságos és felelősségteljes döntésnek, ha az ország különböző pontjairól nem hívjuk össze a résztvevőket előadásaik, műsoraik bemutatására.

Habár a bábfesztivált nem tudjuk online formában megtartani, a bábképzést némileg igyekszünk pótolni.

Az országos evangélikus online bábképzés rögzített videó előadásait az alábbiakban tekinthetik meg.

Reméljük, hogy a videók is segítségül szolgálnak, és fejlődési lehetőséget biztosítanak a bábcsoportok vezetőinek. Továbbá, hogy kedvet kapnak olyan gyülekezetek is a bábcsoportok beindításához, ahol jelenleg még nem működik ilyen gyermek- és ifjúsági munkaterület.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!