Énekeljünk együtt! – A Mandák Kórus hozzájárulása a gyülekezeti tagok számára járványhelyzetben

Énekeljünk együtt! – A Mandák Kórus hozzájárulása a gyülekezeti tagok számára járványhelyzetben

Share this content.

Szöveg: Bence Gábor
Budapest – Fót – Az Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa szeretettel osztotta meg felvételeit az Evangélikus.hu szerkesztőségével és honlapunk használóival. A beszűkült éneklési lehetőségek közepette így próbálnak segíteni azoknak, akik online áhítatokat állítanak össze a járvány miatt kényszerűen távolmaradó gyülekezeti tagok számára.

Terveik szerint a kórus szeptember végén Szlovákiában járt volna, hogy hat egyházzenei hangversenyen, illetve szolgálaton énekelve hirdesse az evangéliumot. Mivel a járványügyi helyzet ezt az utazást nem tette lehetővé, a felszabadult időt és a felkészülésre szánt energiát néhány felvétel elkészítésére fordították, reményeik szerint sokak örömére. 

YouTube csatornájukon hozzáférhetőek a korábbi és a most készült videóik is, amelyeket szeretettel ajánlanak gyülekezeti felhasználásra.

A kórus vezetői: Kertész Péter és Kretz István

A videók linkjei:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!