Pattog a Covid ostor vége Tótkomlóson

Pattog a Covid ostor vége Tótkomlóson

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Szpisák Attila
Tótkomlós – „Szeretettel és az Úr előtti alázattal adom tájékoztatásul a nálunk (szeretetszolgálat, gyülekezet) lévő jelen, mai egészségügyi helyzetet. Még mindig hiányzik legalább 20 darab eredmény a múlt heti mintavétel kapcsán, a túlterhelt labor nem győzi az adatfeldolgozást, és eredményszolgáltatást. Ráadásul, sok idős ellátottunknak ismételni kell a vizsgálatot” – számolt be Spisák Attila evangélikus lelkész Facebook oldalán.

„Sajnos a Covid ostor vége egyre jobban pattog rajtunk, hiszen két munkatársunk második eredménye pozitív lett. Ez azt jelenti, hogy összesen 14 (!) embert kellett ma kivonni a munka, iskola stb. folyamatából, mert első kontaktok. Nekem személyesen két negatív eredményem volt, de mivel munkatársként kontaktálódtam a pozitív kollégámmal, ezért én is ma karanténba kerültem. Kollégáimmal együtt csak kontaktok vagyunk egyelőre, de nem dolgozhatunk majd csak két negatív eredmény, vagy tíz napos hatósági karantén után. Így valószínűleg a hétvégi istentiszteleteink ismét a digitális térbe szorulnak, sőt, a heti temetést is szomszéd kollégák végzik el, köszönet érte! Egyre szűkül a hurok körülöttünk, de még képesek vagyunk az ellátásra. Hála Istennek egy ellátottunk eredménye sem pozít még, reménykedünk... és szervezünk, hogy el tudjuk látni a feladatainkat. Nagyon kérek mindenkit a fertőtlenítési és maszk hordási szabályok betartására, hogy minél hamarább túl legyünk ezen az egészen!” – írta a tótkomlósi evangélikus lelkész.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!