A Veszprémi Állatkertben jártak az ágfalvi lakók

A Veszprémi Állatkertben jártak az ágfalvi lakók

Share this content.

Forrás: http://www.szedik.hu/, Facebook.com / Pszichiátriai-Betegek-Otthona-Ágfalva
Veszprém – Szombathely – Ágfalva – Augusztus 13-án, az idei nyáron már harmadik alkalommal indultunk útnak negyvennégy lakóval és hat kísérővel nyári kirándulásra. Úticélunk a Veszprémi Állatkert volt.

A két és fél órás buszozás után szép napos idő fogadott bennünket a királynék városában. A táskában magunkkal hozott tízórai elfogyasztása után beléptünk az állatkert faragott kapuján, és a gyerekkurunkból ismert izgolammal kezdtük el sétánkat a kifutók között. Az állatkert főbejáratától a Fejes-völgyön keresztül felkaptatattunk a Gulya-dombra, ahol a Szafari Étteremben elfogyasztottuk az előre megrendelt ebédünket. Jólesett a hosszú séta után a légkondicionált étteremben kipihenni az első fáradtságot és erőt gyűjteni a délutánra. Az ebéd elfogyasztása után erőre kaptunk, majd két csoportra válva nekivágtunk az állatkert részletesebb felfedezésének. A szépen rendben tartott, sok-sok féle egzotikus állatot bemutató állatkertben észrevétlenül repült az idő. Azon kaptuk magunkat, hogy eljött a haza indulás ideje, pedig még a látnivalók jó részét nem is érintettük. Nem baj, legalább lesz miért újból visszajönni! 

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!