Konfirmáció ünnep volt a fancsal-hernádvécsei evangélikus gyülekezetben

Konfirmáció ünnep volt a fancsal-hernádvécsei evangélikus gyülekezetben

Share this content.

Forrás: fancsal.lutheran.hu, szöveg: Kiss Máté
Fancsal – Örömünnepen voltak együtt a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség tagjai. Szombaton a konfirmációi vizsga zárásaként, a konfirmandusok beszámoltak egy általuk választott témából a konfirmációi kátéból. Ezt megelőzően a konfirmációi oktatás részeként, három részes vizsgában adtak számot tudásukról. A sikeres vizsgát tett konfirmandusok névsora: Bódi Angelina, Bódi Dzsenifer, Majoros Vivien, Suhaj Lea és Szilágyi Anna.

Vasárnap az ünnepi istentisztelet keretében vallást tettek a bennük élő reménységről a gyülekezet előtt. A gyülekezet örömmel fogadta a frissen konfirmált tagokat, akik ezáltal a gyülekezet felnőtt tagjaivá váltak.

A konfirmandusok életére sok áldást kívánunk és bízunk abban, hogy megerősödnek a hitben, szolgáló szeretetben gyülekezetünk, evangélikus egyházunk javára és Isten dicsőségére élik életüket az Úr Jézus Krisztusban!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!