Köszönetet mondtak az Élimben

Köszönetet mondtak az Élimben

Share this content.

Forrás: elim.hu
Nyíregyháza – 2020. augusztus 3-án reggel nagy készülődésre lehetett mindenki figyelmes az Élim Evangélikus Szeretetotthon udvarán. Asztalok, székek, napernyők egymás után kerültek felállításra. Szépen lassan minden dekoráció a helyére került, és már kora délelőttől ínycsiklandó illatok lengték be a környéket.

Az intézmény vezetősége közös főzésre, beszélgetésre invitálta a munkavállalókat, hogy az elmúlt évet és a COVID-19 okozta időszakot értékelje, és köszönetét fejezze ki az áldozatos munkáért.

Az ünnepség 16 órakor kezdődött, melyet Kovács Erzsébet intézményi lelkész nyitott meg. Gondolatait a Filippiekhez írt levél 2. fejezet 3. verse köré formálta: „Semmit se tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál…”

 A rövid áhítat után Kelemen Anna Gyöngy, a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Osztályának osztályvezető asszonya mondott köszönetet az intézmény összes dolgozójának a kitartásáért, a karantén vállalásáért, majd átadta azt az emlékplakettet, melyet méltó helyen fognak becsben tartani.

Sipos Ilona intézményvezető az elmúlt fél évet értékelte, a munkavállalók áldozatos munkáját, az intézményhez való hűségét és hozzáállását hangsúlyozta ki, és hálaképpen jutalmat is oszthatott az intézmény pozitív mutatóinak és a Magyarországi Evangélikus Egyház, mint fenntartó hozzájárulásának köszönhetően.

Az alkalom zárásaként mindenki közös asztalnál fogyaszthatta el a birkapörköltet, és a konyha által készített finomabbnál finomabb tortákat, süteményeket.

KÉPGALÉRIA.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!