Imádságban hordozzuk a liszói faluközösséget!

Imádságban hordozzuk a liszói faluközösséget!

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Surdi Evangélikus Egyházközség
Surd – Liszó – A hétvégén lehullt felhőszakadás nehéz helyzetbe hozta a liszói faluközösséget. A szakadatlan eső majdnem a falu felét elárasztotta, és sok családnak a háza, telke, az egész életben szerzett vagyona víz alá került. Egyeseket a tűzoltóság mentett ki az özönvízszerű áradásból. A képek drámaiak, és magukért beszélnek!

Imádkozzunk!
Mindenható Urunk, véghetetlen jóságodban mindig meghallgattad a hozzád intézett imádságot és minden időben megadtad azt, amit emberi erőnek lehetetlen volt elérni, küldjél segítséget szükségeinkben, hogy mindnyájan megtapasztaljuk, miként jutalmazod az alázatosakat, veszed oltalmadba az elhagyottakat és válsz erősségévé a Benned bízóknak. Adj erőt és reménységet nehézségünkben és távolítsd el fejünk fölűl a bajt, az ártalmat és az életveszélyt!
Amen!

Címkék: Liszó - templom - áradás - esőzés -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!