„Áldjad őt, mert az Úr megáldja minden munkádat!” (EÉ 57) – Bokrétaünnep Budakeszin

„Áldjad őt, mert az Úr megáldja minden munkádat!” (EÉ 57) – Bokrétaünnep Budakeszin

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Budakeszi Evangélikus Templomért Alapítvány, szöveg: Lacknerné Puskás Sára
Budakeszi – „2020. július 24-én örömünnepre gyülekeztünk épülő templomunk körül – írták a budakeszi evangélikus gyülekezet Facebook-oldalán. – A falak és a torony ugyanis elérték végső magasságukat, ami fontos állomása a munkálatoknak. Régi hagyományt elevenítettünk fel azzal, hogy a toronyba két munkás felvitt és rögzített egy feldíszített bokrétát, majd koccintottak az épületre, a gyülekezet és a település minden lakójának egészségére.”

„Ezt követően Istennek adtunk hálát, hogy mindeddig megsegített bennünket és jó rendben, a terveknek megfelelően haladhatott az építkezés. Ugyanakkor megköszöntük az itt dolgozóknak is, hogy Kangyal Bálint ügyvezető irányításával hűségesen és lelkiismeretesen végzik munkájukat. Imádságban kértük életükre, valamint a folytatásra Isten áldását. Alkalmunkat megtisztelte jelenlétével Ficzere Ilona a Magyarországi Evangélikus Egyház Építési Osztályának vezetője, valamint dr. Győri Ottilia, városunk polgármestere, és Bakács Bernadett képviselő asszony.
Finom falatokat fogyasztva jó hangulatú beszélgetéssel zárult az alkalom” – írta Lacknerné Puskás Sára.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!