Gyűjtést szerveztek a szeretetotthon dolgozói számára Pécsett

Gyűjtést szerveztek a szeretetotthon dolgozói számára Pécsett

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Pécsi Evangélikus Egyházközség
Pécs – Alig több, mint egy hónapja fogalmazódott meg a pécsi evangélikus gyülekezet presbitériumában a gondolat, hogy szeretnék valamilyen formában megköszönni a Baldauf Gusztáv Evangélikus Szeretetotthon dolgozóinak azt, hogy az elmúlt nehéz időszakban, a karantén alatt hűségesen helytálltak és sokszor erejüket meghaladó módon gondozták az időseket. Ezért gyűjtést szerveztek a gyülekezet tagjai között, melynek eredményeképpen több, mint 400 ezer forint adomány érkezett.

Az adományt szétosztották az otthon dolgozói között, és ezzel köszönték meg a munkájukat. Hálásan fogadták a gesztust, valamint a vacsorát is. Ahhoz, hogy mindenkit meg tudjanak vendégelni, két estére, két csoportban hívták a dolgozókat a gyülekezetbe, ahol presbiterek szolgálták fel a vacsorát, melyet mindkét nap Kiss Gergely készített.
A pécsiek példája más gyülekezetek számára is követendő lehet.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!