A Johanneum kertjét gondozta a férfikör

A Johanneum kertjét gondozta a férfikör

Share this content.

Forrás: szombathely-lutheran.hu
Szombathely – A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ telephelyének kertjében tevékenykedett nemrég az evangélikus férfikör.

Az Evangélikus Szeretetszolgálatért Alapítvány az őshonos magyar gyümölcsfák megmentéséért kiírt pályázat keretében 30 db konténeres gyümölcsfát kap a közeljövőben. Ahhoz, hogy a fákat el tudják ültetni a SZEDIK-Johanneum kertjében, a régi, tönkrement gyümölcsfákat ki kell vágni, tuskóikat ki kell szedni. Ehhez járult hozzá a férfikör – amely egyben a Johannita Segítő Szolgálat szombathelyi csoportja is – fizikai munkával. A kivágott fák tüzifaként hasznosulnak, a levágott gallyakat a Hulladék udvarba szállítják, a tuskókat pedig munkagéppel veszik ki a földből.

További képek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!