Új elnököt és új tagokat választottak a szombathelyi Y's Men Klubban

Új elnököt és új tagokat választottak a szombathelyi Y's Men Klubban

Share this content.

Fotó: Ádám Eszter
Szombathely – 2020. június 27-én, szombaton tartotta évzáró találkozóját szombathelyi gyülekezetünk Y's Men Klub Egyesülete. Ezen az alkalmon új elnököt és új tagokat is avattak.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések feloldását követően, először találkoztak június végén a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Y's Men Klubjának tagjai. 

Rövid áhítattal, imádsággal és énekkel kezdődött a Y's Menek találkozója, az áhítatot Menczinger Tamás, az egyházközség gyülekezeti munkatársa, a klub egyik tagja tartotta.

Ezek után vette át az elnöki stafétát Vajda Magda, és lett Y's Men Horváthné Nagy Adrienn, Molnár Andrea, valamint Szombathelyi Noémi, akiknek Steindl-Papp Judit evangélikus lelkész beszélt arról, mit jelent ehhez a klubhoz, és így egy világszervezethez tartozni, amely arra hivatott, hogy segítse a keresztyén fiatalokat.

Az alkalom vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult. A tagok most nyári szünetre mennek, a munka szeptemberben folytatódik.

2021-ben a klub megalakulásának 20. évfordulójára emlékeznek, az ünnepséget várhatóan május-június környékén tartják majd.

Képgaléria.

Címkék: Y's Men Klub - Szombathely -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!