Ajánló: SZEMlélek Klub Fabiny Tamással és Hodász Andrással

Ajánló: SZEMlélek Klub Fabiny Tamással és Hodász Andrással

Share this content.

evangelikus.hu
Beszélgetés a kereszténység megújulásának esélyéről Dr. Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspökkel és Hodász András katolikus pappal. Moderátor: Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője.

Az élő közvetítés a SEMlélek Értékmagazin oldalán vagy a Bónum Televízióban tekinthető meg. Kezdés 18.00-kor. A SZEMlélek Klub regisztrált tagjai kérdéseket is feltehetnek vendégeinknek.

Kinek szól ez a találkozás?
Mindazoknak, akik csatlakoznak a SZEMlélek Klubhoz. A klubtagoknak elküldjük az előadás helyszínét és a részleteket. Tehát a találkozó szigorúan zártkörű, kizárólag a klub tagjai vehetnek részt ratja. Azok a klubtagok sem maradnak le a beszélgetésről, akik nem tudnak személyesen jelen lenni, mert szerkesztett formában elküldjük nekik az est összefoglalóját.
Mi az a SZEMlélek Klub?

A SZEMlélek Klub küldetése, hogy a SZEMlélek értékmagazin olvasóközönségéből közösséget alakítsunk ki, lehetőséget biztosítva a személyes találkozásokra, új kapcsolatok kiépülésére. E közösség célja továbbá, hogy a magazint tovább fejlesszük a közös értékeink mentén, így független médiaként jelen lehessen a jövőben is a sajtó fősodrában, még erőteljesebben hassunk a társadalmunkra, segítsük elő a keresztényi szemléletformálást, a valódi párbeszédet, valamint erősítsük a civil szférát.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!