“A szeretet nem szűnik meg soha” – papok és lelkészek különleges ajándéka – VIDEÓ

“A szeretet nem szűnik meg soha” – papok és lelkészek különleges ajándéka – VIDEÓ

Share this content.

Forrás: 777.blog.hu
Öt felekezet kilenc képviselője fogadta el a 777 blog felkérését, hogy egy különleges flashmobbal bátorítsák a nézőket ebben a nehéz időben. A szeretethimnusz úgy, ahogyan még biztosan soha nem hallotta!

Megható összefogással egy kedves ajándékot szeretnénk virtuálisan adni számotokra: arra gondoltunk, hogy ebben a nehéz időszakban felkérünk néhány papot és lelkészt, hogy egy vers elszavalásával buzdítsanak mindannyiunkat kitartásra. Ő nekik is nehéz, hiszen nem véletlenül nem remetének mentek, hanem arra vállalkoztak, egy közösséget vezetnek Isten felé. Ez a küldetés azonban ezekben a hónapokban különlegesen embert próbáló feladat a számukra.

Végül nem egy klasszikus költeményre esett a választás, hanem a Biblia talán egyik legszebb részére: a Szeretethimnuszra!

A felvételben részt vesz Bedekovics Péter (református lelkész), Bese Gergő (r. katolikus pap), Boros Dávid (baptista lelkipásztor), Fábry Kornél (r. katolikus pap), Hodász András (r. katolikus pap), Homoki Pál (evangélikus lelkész) Márkus Tamás (református lelkész) Papp Miklós (görögkatolikus pap) – és a már említett meglepetésvendég!

A teljes cikk itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!