Átadták a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület díjait

Átadták a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület díjait

Share this content.

Forrás: kecskemetilapok.hu
Kecskemét – 2019. december 11-én tartotta év végi záróünnepségét a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület. A Bozsó Gyűjteményben rendezett összejövetelen átadták a szervezet 2019-es elismeréseit is.

Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke évértékelő, összegző beszédet tartott. Elmondta, idén is színes és gazdag programokat szerveztek, amelyek már hagyományok Kecskeméten. Ilyen a mózeskosarak átadása, valamint a Királykisasszonyok, királyfik otthona című programjuk. Emellett az új kapcsolatok is fontosak. 

A Nők a Nemzet Jövőjéért-díjat Hulej Enikő, evangélikus lelkész vehette át, aki több éve segíti az evangélikus templom munkáját különböző programokkal, csoportokkal.

Ebben az évben Szabó Klára, az Autista Gyermekekért Egyesület elnöke számára ítélték oda Az Év Bács-Kiskun Megyei Önkéntese-díjat. Az Év Ifjú Bács-Kiskun Megyei Önkéntese-díjat pedig Simon Péter Dávid kapta a Hírös Fiatalok Egyesületnél végzett munkájáért. A Kecskeméti Médiacentrum munkáját elismerő oklevéllel díjazták, amelyet Kozák Polett főszerkesztő-helyettes vehetett át.

Engert Jakabné végezetül elismerő oklevelekkel köszönte meg az egyesület tagjainak, önkénteseinek áldozatos munkáját.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!