Az Ökumenikus Segélyszervezet központjainak adott át teqball asztalokat Ronaldinho a világbajnokság első napján

Az Ökumenikus Segélyszervezet központjainak adott át teqball asztalokat Ronaldinho a világbajnokság első napján

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Dániel / MÖS
Budapest – A budapesti teqball-világbajnokság indító napjára december 6-án, azaz éppen Mikulás napján kerül sor Budapesten. A világversenyt szervező Nemzetközi Teqball Szövetség a nyitónapon 100 hátrányos helyzetű gyermeket látott vendégül az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekeket segítő intézményeinek látóköréből.

A gyermekek lehetőséget kaptak néhány teqball-mérkőzés megtekintésére, megismerkedhettek a teqball-lal, illetve a bekapcsolódhattak a VB helyszínére szervezett játékos gyerekprogramokba.
A különleges programhoz adományozási akció is csatlakozott: a Nemzetközi Teqball Szövetség öt darab teqball asztalt adományozott az Ökumenikus Segélyszervezetnek, melyből 2 db asztal a karitatív szervezet kastélyosdombói gyermektáborába, míg egy-egy darab a boldogkőújfalui, a vizsolyi és a csepeli közösségi pontjára kerül.
Az adományt jelképező táblát a szövetség nemzetközi nagykövete, Ronaldinho személyesen adta át Gáncs Kristófnak, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatójának. A világsztár az adományok átadását követően egy kis játékra is szakított időt: a segélyszervezet miskolci közösségi pontjáról érkező gyermekeknek szerzett életre szóló élményt azzal, hogy mutatott egy két trükköt a Teqball asztalnál.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!