Megjelent a Határidőnapló Lutherrel 2020!

Megjelent a Határidőnapló Lutherrel 2020!

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó
Budapest – Nemcsak műfajában, hanem tartalmában is újdonságnak számít a Határidőnapló Lutherrel 2020. Az A5-ös lapokból álló, spirálkötésű kiadvány egyszerre több funkciót is betölt: egyszerre naptár, napló és jegyzettömb.

A jegyzetelésre bőven helyet adó határidőnaplóban minden nap külön lapon szerepel, a névnapok mellett pedig nemcsak a bibliaolvasó Útmutató aznapi igéi olvashatók, hanem minden napra egy Luther-idézet is. A heti tervezők oldalpárjain az Útmutató heti igéi adnak lelki útravalót.

Az ízléses kivitelű kiadvány tulajdonosának arra is van lehetősége, hogy minden hét elején átgondolja, illetve papírra vesse, kiért vagy miért szeretne imádkozni azon a héten.

A Határidőnapló Lutherrel 2020 a munkahelyi, illetve az otthoni teendők számbavételekor is kiválóan használható. Emellett külön pozitívum, hogy használata során az igei üzenet és Luther gondolatai mindig szem előtt tarthatóak.

Határidőnapló Lutherrel 2020. Szerkesztette Boda Zsuzsa. A Luther-idézeteket válogatta D. Szebik Imre és Boda Zsuzsa. Luther Kiadó, Budapest, 2019. Ára 3200 forint.

A kötet megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. www.nka.hu

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!