Ökumenikus Egyházi Napokat tartanak 2020-ban Svájcban

Ökumenikus Egyházi Napokat tartanak 2020-ban Svájcban

Share this content.

Forrás: MEE OI Ökumenikus és Külügyi Osztály
Budapest – Schaffhausen – 2020. szeptember 19-20. között rendezik meg Schaffhausenben (Svájc) és a Zürich környéki gyülekezetekben a Boden-tavi Egyházi Napokat (Bodensee-Kirchentag). E vándor ökumenikus találkozót egyházi körök és civil szervezetek közös összefogással szervezik, melyet olyan eseményként hirdetnek, amely éppúgy lehet kulturális fesztivál, párbeszéd és vitafórum, ifjúsági találkozó, gyülekezeti továbbképzés, mint ökumenikus és felekezetközi kongresszus is.

A vendéglátók ezúton is szeretettel várják azok jelentkezését, akik maguk is aktívan együttműködnének a programok kialakításában, akár kórusszolgálattal, zenei együttesként, a ún. lehetőségek piacán standdal vagy önkéntes segítőként.  

További információt az ökumenikus Kirchentag 2020–ról az alábbi linken olvashatnak.

A jelentkezéseket a következő linkeken várják a szervezők ITT és ITT.

 

 

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!