Nyitott Akadémia a Répcelak-Csánigi Evangélikus Egyházközségben

Nyitott Akadémia a Répcelak-Csánigi Evangélikus Egyházközségben

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Répcelak-Csánigi Evangélikus Egyházközség
Répcelak – 2019. október 5-én, szombaton a Nyitott Akadémia keretében megrendezett Kallódó Fiatalok segítése című előadássorozat első alkalmán dr. Komlósi Piroska klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és Majoros Erszsébet családterapeuta tartott előadást.

A jelenlevő pedagógusokkal, szülőkkel és érdeklődőkkel egy rendkívül izgalmas és őszinte beszélgetésbe kapcsolódhattunk be, miközben tudatosan is végiggondolhattuk a különböző személyiségtípusok és viselkedések háttérét és kialakulásuknak okait. A hallottak segítenek megértőbbnek és tudatosabbnak lenni a gyermeknevelés terén, de dr. Komlósi Piroska előadása több is volt ennél, hiszen személyes kérdéseinkre adott hasznos ötleteivel gyakorlati útravalót is kaptunk a kallódás kérdésében.

Folytatás következik október 26-án, a sorozat második részével, további kérdésekkel, kétségekkel, rádöbbenésekkel és lehetőségekkel. Szeretettel várunk mindenkit!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!