Felhívás a misszió vasárnapjáról és annak offertóriumáról

Felhívás a misszió vasárnapjáról és annak offertóriumáról

Share this content.

Szöveg: Gáncs Péter
Budapest – Egyházunk Missziói Bizottsága szeretné helyreállítani, illetve megerősíteni a misszió vasárnapjának, az ehhez kapcsolódó missziói offertóriumnak és egyházkerületi missziói jellegű napoknak hagyományos jó rendjét – írta a bizottság vezetője, Gáncs Péter a szerkesztőségünknek küldött felhívásban.

„Ennek érdekében kérjük az egyházközségek, egyházmegyék és egyházkerületek vezetőit, hogy a 2020-as munkaprogramok összeállításánál vegyék figyelembe, hogy a misszió vasárnapját és offertóriumát Exaudi vasárnapjára (május 24.) és a kerületi napot pedig ezzel összefüggésben, május 23-án, szombatra kellene meghirdetni. Ezzel összehangoltan javasoljuk, hogy minden egyházmegye szervezze meg a saját egyházmegyei missziói napját is a számára legalkalmasabb időpontban. Isten áldása kísérje egyházunk missziói szolgálatát!” – hangsúlyozta a felhívásban Gáncs Péter a missziói bizottság elnöke.

Címkék: Gáncs Péter - misszió -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!