Varnus Xavér és Barnkopf Balázs ébresztették orgonajátékukkal a szarvasiakat

Varnus Xavér és Barnkopf Balázs ébresztették orgonajátékukkal a szarvasiakat

Share this content.

Forrás: facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Szarvas – A szarvasi Ótemplomban 2016. november 28-tól egészen december 23-ig napi áhítatokat tartanak, Angyali reggelek címmel. Felkért ismert emberek és gyülekezeti tagok vallanak arról, mit jelent számukra az adventi várakozás. November 29-én és 30-án azonban formabontó módon koncertek fogadják a templomba érkező híveket.

Kedden két fantasztikus orgonista érkezett, Varnus Xavér és Barnkopf Balázs, akik orgonajátékukkal ébresztették a szarvasiakat. Már hat óra után megszólalt az orgona, a csodás dallamok, és Xavér improvizációja segített a gyülekezetnek a meditációban. Xavér személyes gondolatait és Torontóban eltöltött karácsonyának emlékét is megosztotta a gyülekezettel. 

A holnapi napon Fassang László orgonaművész érkezik majd a gyülekezetbe.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!