Milyen evangélikus műsorok lesznek a közeljövőben a közmédiában?

Milyen evangélikus műsorok lesznek a közeljövőben a közmédiában?

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – A Magyar Televízióban és a Magyar Rádióban számos evangélikus műsor lesz a következő időszakban – ezeket gyűjtöttük most össze.

MAI HITVALLÁSOK – AZ EVANGÉLIUM SZÍNHÁZ

Udvaros Bélára emlékezik az M5 csatorna műsora

Udvaros Béla temetésének napján, június 26-án, pénteken 15.35-kor az M5 csatornán megismétlik a Mai Hitvallások sorozat keretében az Evangélium Színházról készült dokumentumfilmet.

Az Evangélium Színház megalakulása óta fontos szerepet töltött be nem csupán a főváros, de a határainkon túl élő magyarok életében is.

Értéket közvetítő, életet szebbé tevő célkitűzése mai világunkban különösen is fontos volt. A műsorban a Színház megálmodója, művészeti vezetője és rendezője Udvaros Béla mellett néhány színész is szól a társulat küldetéséről.

Szerkesztő-riporter Nagy László, rendező Nemes Takách Ágnes.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR A DUNA TELEVÍZIÓBAN

Június 28-án, vasárnap 10.05-kor a Duna Televízióban A talentum címmel lesz látható egyházunk ifjúsági műsora. Az adásban közreműködik Gáncs Tamás. Gryllus Dánielék pedig előadják a megzenésített példázatot. Az adást július 2-án 10.40-kor a Duna World csatornán megismétlik. Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.

EVANGÉLIKUS ISTENTISZTELET A KOSSUTH RÁDIÓBAN

Június 28-án, vasárnap 18.02-kor a Kossuth Rádióban evangélikus istentiszteletet hallhatnak Tétről, felvételről. Igét hirdet Vladika Zsófia a gyülekezet lelkésze.

Címkék: közmédia - műsor - ajánló -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!