Koronavírus: Az Országos Iroda tájékoztatása

Koronavírus: Az Országos Iroda tájékoztatása

Share this content.

Forrás: MEE OI
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának illetékes osztályai az alábbi csatornákon tartják a kapcsolatot az intézményekkel és gyülekezetekkel.

A Diakóniai Osztály a már tavasszal bejáratott módon, Google-csoporton keresztül és személyes kapcsolattartás útján tájékoztatja a diakóniai intézményeket az aktuális rendelkezésekről.
Kérés vagy kérdés esetén az osztály munkatársait https://www.evangelikus.hu/orszagosiroda oldalon található elérhetőségeken lehet keresni.

 

A Gyülekezeti és Missziói Osztály a gyülekezetekkel, lelkészekkel és hitoktatókkal a belső elektronikus levelezési listákon, a gyulmisz.lutheran.hu honlapon és a https://www.facebook.com/gyulekezetiesmisszioiosztaly Facebook-oldalon keresztül tartja a kapcsolatot.
Kérés vagy kérdés esetén a gyulmisz@lutheran.hu elérhetőségen lehet fordulni az osztály munkatársaihoz.

 

A Nevelési és Oktatási Osztály rendszeres kapcsolatban áll a Magyarországi Evangélikus Egyház mind országos, mind a gyülekezeti fenntartású nevelési-oktatási intézményeivel.
A folyamatos és szükség esetén azonnali kommunikációt a belső levelezési rendszer és a telefon használata mellett online csatorna (Discord) igénybevételével folytatják.
További tájékoztatásért, kérés és kérdés esetén Varga Márta osztályvezető asszonyt lehet keresni a +36 1 317 2532 / 280 telefonszámon.
Gyakran ismételt kérdésekre az EPSZTI oldalán találnak választ.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!