Koncert és mézeskalács

Koncert és mézeskalács

Share this content.

Szöveg és fotó: Stermeczki András
Dunaújváros – A dunaújvárosi evangélikus templomban a hétvégén ismét értékes alkalmak voltak. 2017. december 9-én, szombaton a városi vegyeskar Reformáció című koncertjén jeles zeneszerzők darabjait énekelték, de az adventi ünnepkőrhöz kapcsolódóan számos ismert karácsonyi dallam is felcsendült.

Vasárnap délután pedig adventi játszóház volt, ahol tobozkarácsonyfák, mézeskalácsok, csillagba ágyazott mécsesek és angyalok születtek. Ezeket a szép díszeket a gyerekek hazavitték  kivéve a közben felfalt mézeskalácsokat, mert Gabi néni segítségével ezek igen ízletesre sikerültek. Következő alkalmunk a Sándor Frigyes Zeneiskola koncertje és a karácsonyi orgonahangverseny lesz, aztán már itt is a szenteste a gyermekek pásztorjátékával, melyre a szerepek egy része most kelt el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!