Keresztség: Öt unoka állt oltár elé

Keresztség: Öt unoka állt oltár elé

Share this content.

Szöveg: Molnár Iván
Dunaföldvár – Húsvét utáni 5. vasárnap, Rogate azaz az imádság vasárnapján, mely egyben anyák napja is volt, Frigyer Lászlónét (Ilike – ahogyan gyülekezetünkben szólítják) igazán szép ajándékkal jutalmazta a Gondviselés hűséges kitartását és töretlen reményét: mind az öt unokája a keresztség szentségében részesült templomunkban. Sok évek kitartása gyümölcsözött – írta szerkesztőségünknek Molnár Iván lelkész.

Szinte minden évben megbeszéltük, hogy talán majd  az idén, de mindig halasztani kellett – Istennek hála, mindezidáig. Az unokák (Millei Hanna-Erika, Millei Ábel-Tamás, Millei Dominika-Petra, Frigyer László-Zoltán, Frigyer Balázs) legkisebbike öt és fél, a legidősebb tizenkilenc éves. Mindnyájunk számára jelzés értékű, hogy az Imádság vasárnapján, egyben  Anyák Napján valósulhatott meg az unokák Első Kegyelemben való részesítése. Talán még  nemrégiben elhunyt dédapjuk is – aki kívülről ismerte énekeskönyvünk – a gyülekezettel együtt ünnepelhetett és örült.

Címkék: Dunaföldvár - keresztelő -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!