Hétfőtől digitálisan oktatnak a Székácsban

Hétfőtől digitálisan oktatnak a Székácsban

Share this content.

Forrás: beol.hu, szöveg: Cs. I.
Orosháza – Az orosházi Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium 2020. szeptember 19-én, szombaton tette közzé hivatalos közösségi oldalán a friss hírt, miszerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma digitális oktatást rendelt el intézményük 4. a osztályában, illetve a teljes felső tagozaton és a gimnáziumban is szeptember 21-től.

A hétfőtől érvényes munkarendről a pontos tájékoztatás az iskola honlapján olvasható, miszerint: „Az intézménnyel kapcsolatban tett bejelentés alapján az Operatív Törzs felé a köznevelésért felelős államtitkár azt a javaslatot tette, hogy a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban a 4/A osztály, a felső tagozat, a gimnáziumi osztályok vonatkozásában hétfőtől visszavonásig tantermen kívüli, digitális munkarend kerüljön elrendelésre. Az Operatív Törzs döntéséről hivatalos értesítést várhatóan hétfőn kapnak. Kérem, hogy a szükséges intézkedéseket tegyék meg.”

Hivatkozások: Az iskola honlapja. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!