Felhívás: Segítsük a csurgói evangélikusokat!

Felhívás: Segítsük a csurgói evangélikusokat!

Share this content.

Forrás: Somogy-Zalai Evangélikus Egyházmegye
Csurgó – 2019. február 27-én a Csurgói Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termét elöntötte a szennyvíz, rajtuk kívülálló okok miatt. A felelősséget nem vállalja senki, és a biztosító sem fizeti a kárt! Komoly megpróbáltatás ez fizikailag és anyagilag is gyülekezetnek, ezért más hívek támogatását kérik.

„A speciális fertőtlenítés és a szennyezett bútorok eltávolítása komoly munkát igényelt. Az épület teljes belső felújítása és az új bútorzat vásárlása plusz anyagi terhet jelent a kevés lélekszámú gyülekezetünknek, így kérjük mindenki anyagi támogatását lehetőségeihez mérten! Amennyiben módjában áll a Csurgói Evangélikus Egyházközséget támogatni azt a Csurgói Evangélikus Gyülekezetért Alapítvány bankszámlaszámán keresztül megteheti: 11600006-08189600-37000004.” – írták.

„Aki ad, lehetőségeihez képest, és azt jókedvvel teszi, az mindig csak gazdagabbá lesz. 
Aki ad, az felüdül. Aki ad, az megerősödik hitében. Aki ad, az testvérekre talál azokban, akiknek adott.” – adták közre a Facebook-oldalukon.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!